Szépségverseny

2010.06.29. 12:05

Májusi szépségek: Petra, Tímea, Szimonetta

Csütörtöktől ismét indul a szavazás a júniusi hónap szépe jelöltjeire. Több, mint háromszázan jelentkeztek és vesznek részt lapunk második szépségversenyén.

Benkő Sándor

Májusban Horváth Petrát  tartották legszebbnek olvasóink. A sorokpolányi 17 éves modell alkatú lány 328 szavazatot kapott olvasóinktól. Petra a Teleki Blanka középiskolában tanul divat- és stílustervezést, jövőre érettségizik, de tervei között szerepel a továbbtanulás, sőt más szakmákat is szeretne megismerni. Szeret modellkedni, és egyáltalán nem haragszik meg azért, ha fotózzák.

Olvasóinktól összesen 2075 érvényes kattintást regisztrált nála a vasnepe.hu-n a szavazógép. Második helyezést ért el, 303 szavazattal Szekér Tímea. A 21 éves szombathelyi lány részt vett a Bánya Cafés közönségtalálkozón. Tímea egy szórakozóhelyen felszolgáló, szeret sütni-főzni. Ez utóbbi hobbi nem nagyon jellemző az eddigi jelentkezőkre, talán hárman választották kedvenc időtöltésüknek. Ami viszont egy képzeletbeli tabellán vezető helyen lehetne, az a zenehallgatás, bulizás, internetezés. Már kevesebben jelölték meg hobbijuknak az olvasást, a nyelvtanulást.

Olvasóink harmadik helyre juttatták szavazataikkal a győri Pongrácz Szimonettát. A 17 éves diáklány 192 voksot kapott, szabadidejét legszívesebben sportolással, zenehallgatással, utazással, nyelvtanulással, bulizással tölti.

A júniusi csoport lányaira csütörtökön nulla órától június 15-én 24 óráig lehet szavazni honlapunkon. A szavazógép egy számítógépről, pontosabban hálózat esetén egy IP címről 12 óránként regisztrál egy szavazatot. A verseny folytatódik, még egy hónap van hátra a jelöltek bemutatására, de jelentkezőket már nem tudunk elfogadni, a létszám betelt. A következő közönségtalálkozó a Bánya Caféban pénteken este hétkor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!