Szépségverseny

2010.08.22. 13:32

Bauer Mária lett július szépe! (fotókkal)

Lapunk második szépségversenye a finisébe érkezett, egy éven át naponta bemutattunk több mint háromszáz lányt, akikre olvasóink havonta szavazhattak. A lányok közül olvasóink internetes szavazatai alapján kerültek ki a hónap szépei, akik ezzel a győzelemmel kvalifikálták magukat a novemberi döntőre. Vasárnap zárult le az a szavazás, amely eldöntötte a verseny utolsó havának a legszebbjét.

Benkő Sándor

Az internetes szavazás alapján olvasóink július szépének a körmendi Bauer Mária Viktóriát találták. A mindig mosolygó bájos lány nem is nagyon akarta elhinni, hogy nevéhez (Viktória) híven győzött. Ő kapta a legtöbb szavazatot - 513-at. Mária vonakodott a szépségversenytől, rokonai, barátai inspirálálására adta be a derekát és a jelentkezési lapot, de az eredménynek már nagyon örül. A szerény lány meglepődött és nagyon boldog volt vasárnap, amikor közöltük vele az örömhírt.


Július szépe a körmendi Rázsó szakközépiskolában ballagott az idén, de az érettségi vizsgája még hátravan. A nyár számára munkával telt, az utolsó közönségtalálkozón is emiatt nem tudott részt venni, bár nagyon szeretett volna eljönni. Jelenleg éppen munkahelyváltoztatás közepén tart, ha szerencséje lesz, akkor az eddiginél közelebb kap majd munkát. Szabadidejében szeret a barátnőjével beszélgetni, zenét hallgatni, vásárolgatni, aludni.


Olvasóink második helyre szavazták a szombathelyi postai alkalmazottat, Török Viktóriát, aki 416 szavazatot kapott. A csinos, szintén mosolygós, szintén Viktória szereti az állatokat. Dobogós helyet szavaztak meg olvasóink Szörényi Szabinának, aki 352 szavazattal lett a harmadik legszebb lány júliusban. A nagykanizsai könyvtáros asszisztens szabadidejében szívesen lovagol, zenét hallgat, szereti a kangoot. Százas nagyságrendű szavazatot kapott még Jóna Melinda és Bujtás Bettina.


A verseny a döntőre való felkészüléssel folytatódik, közben bemutatjuk majd a lányokat családi környezetükben, hétköznapi életüket. Addig még olvasóinknak lesz dolguk, ugyanis a 12 hónap második és harmadik helyezetteit újra megszavaztatjuk, és közülük még egy lány részt vehet majd a döntőn. Ez a szavazás várhatóan szeptember 1-jén indul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!