Szépségverseny

2010.09.18. 15:00

Wellness délután szépségversenyünk döntőseivel (fotókkal)

Csapatépítő tréningen vettek részt szombaton lapunk szépségversenyének döntősei a büki fürdőben. A fürdőruhás szépségek kipróbálhatták az aquabike-ot, s wellness vacsorát is kaptak.

Bajdó Bettina

Szombat kora délután nagy feltűnést keltettek a büki fürdőben lapunk szépségversenyének döntős lányai, a fürdőruhás szépségeket nemcsak a férfi vendégek nézték meg, hanem a nők is irigykedő pillantást vetettek rájuk. A lányok wellness délután kaptak ajándékba a büki fürdőtől, mely jó csapatépítő tréning volt a döntőre való felkészülés kellős közepén.


Kiss-Herold Gabriella, a fürdő marketing ügyintézője izgalmas programot állított össze a szépségeknek, a lányok nemcsak a medencéket próbálhatták ki, hanem a fürdő különféle szolgáltatásait is. Az ügyintéző elmondta, hogy golfozás is várta volna a szépségeket a helyi golfklubban, ám az időjárás miatt a pályát nem lehetett megközelíteni. Így a lányok a délutánt a fürdő területén töltötték.


Miután a szépségek belebújtak fürdőruhájukba, azonnal vízi aerobik várt rájuk, majd kipróbálhatták az aquabike-ot is. Ez utóbbi izzadságcseppeket szült a szépségek homlokára, mivel a vízben való biciklizés igazán megmozgatta az izmokat. Ezt követően a szépségek vízi thai chi-val lazíthattak, majd pihenés következett. A fiatal szépségek megnézhették lapunk szépségversenyének 2008-as döntőjét, s sokat tanulhattak az akkori döntősök színpadi mozgásából.

A szépségek szombat este a fürdő éttermének a felajánlásából igazi wellness vacsorát fogyaszthatnak el, miközben jobban megismerhetik egymást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!