Szépségverseny

2010.10.18. 12:45

Lezárult a szavazás szépségversenyünk közönségdíjasára

Tizenöt napig szavazhattak olvasóink arra a lányra, aki a közönségdíjat kapja majd a Vas Népe második szépségversenyén.

Benkő Sándor

A két heti szavazás nagyon intenzívnek bizonyult, hiszen olvasóink több szavazatot adtak le ezidő alatt honlapunkon működő szépségverseny szavazó blokkban, mint korábban egy átlagos hónapban huszonöt lányra összesen. A tét akkor a hónap szépe megválasztása volt, az elmúlt két hét alatt viszont arra kellett olvasóinknak szavazni, hogy a döntőn kinek adhassuk át a Vas Népe közönségdíját.

A több mint öt és félezer szavazatból a legtöbb voksot szerzett lány fölényesen nyert. A többi tizenkét szépség mindegyike százas nagyságrendű szavazatot kapott. Olvasóinknak nem volt könnyű dolguk, mert valamennyi lány nagyon szép, valamennyit olvasóink juttatták a döntőbe, a szavazás ideje alatt is kiderült, hogy kedvenceikkel törődtek, szinte fej-fej mellett haladva gyűjtögették be a voksokat, bármelyikük kiérdemelte volna a közönségdíjat.

Lapunk olvasói tehát letették voksukat arra lányra, akinek a Vas Népe  főszerkesztője a november 6-i döntőn átnyújtja az ajándékot egy gyönyörű arany nyakláncot.

Hogy ki ez a lány, egyelőre maradjon titok, a döntőn mindenre fény fog derülni. Az MMIK-ban november 6-án már szakmai zsűri fogja elbírálni, hogy ki lesz Vas Megye szépe, aki megyénket képviseli majd az országos versenyen. A belépőjegyeket ügyfélszolgálati irodánkban megvásárolhatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!