Szombathely

2006.09.08. 02:27

Küttel Dezsőre emlékeznek ma

Kősueg (nm) - Ma 10 órától emléktábla-avatási ünnepség lesz a Rákóczi utca 3. számú ház előtt, melyet dr. Küttel Dezső, a gyógyszerészeti tudományok ...

Mórocz Zsolt

Kősueg (nm) - Ma 10 órától emléktábla-avatási ünnepség lesz a Rákóczi utca 3. számú ház előtt, melyet dr. Küttel Dezső, a gyógyszerészeti tudományok kandidátusa tisz- teletére rendez a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság. Az ünnepi megemlékezés, koszorúzás után a múzeumot, könyvtárat tekintik meg a résztvevők az egykori szülőházban. Délben az Írottkő Hotelben konferencia kezdődik. Dr. Küttel Sándor a Küttel dinasztiáról, dr. Bariska István Kőszeg és a Küttel család kapcsolatáról, dr. Grabarits István Dezső bácsihoz fűződő emlékeiről, dr. Zádeczky Sándor az akkori szakfelügyeleti tevékenységről tart előadást. Fél 3-kor a résztvevők a kőszegi temetőben koszorúznak, gyertyát gyújtanak dr. Küttel Dezső sírjánál, majd emlékeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!