Szombathely

2006.09.05. 02:28

Sziporkázó nap

Szombathely (kor) - Több ezren látogattak ki a Joskar-Ola lakónegyed hagyományos rendezvényére. Szinte mindenki megtalálta azt, amit keresett. Kiváltképp nagy sikere volt a koncerteknek.

Mórocz Zsolt

A lakótelep melletti füves területen ezrek szórakoztak az elmúlt hétvégén. Talán csak a középkorúak tudták, vagy ők is inkább sejtették, hogy a rét időnkénti egyenetlensége egy sötét árnyú történelmi kor és esemény emlékét őrzi. A második világháborúban ledobott több ezer (!) amerikai láncos bomba gödréből mára ez maradt... Talán a sors különös játéka, hogy ahol nagy volt a gyász, most kimagasló öröm uralkodott. Lehetetlenség felsorolni azon programokat, amelyeket az itteni lakóközösség, Pavelkovits László képviselő vezetésével, létrehozott. Volt, aki dodzsemezett, volt, aki vetélkedett. Olyanok is akadtak, szép számmal, akik leruccantak egy kis beszélgetésre e szép nyári napokon, hűs sör mellé. Nagy sikerű koncerteket láthatott a több ezer érdeklődő, és sokan szurkoltak a derék kutyusoknak. Annyi bizonyos, a Joska-Ola Napok nagyrendezvénnyé lett.A vakvezető ebek jól bírták a tömeget és a nagy meleget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!