Szombathely

2009.06.24. 02:25

Jó hangulat, sok szurkoló a kistérségi sportnapon

Kistérség - A rossz idő sem tartotta vissza a focibolondokat Csepregen a negyedik alkalommal megrendezett Holnapért kistérségi kupanapon.

Némethy Mária

Az eső áztatta pályán aztán ügyes és technikás megmozdulásokkal fűszerezve, látványos, akrobatikus jeleneteknek lehettek tanúi mind a játékosok, mind az őket lelkesítő közönség. A gólokban gazdag csoportmérkőzések után a legjobb négy közé a csepregi Tilosgyöp, az ausztriai Huba FC, a Simaság SE és a szintén csepregi Szebb Holnapért Egyesület csapata jutott.

Végül az idei kupanap győztese a hazai csapat egyike, a Szebb Holnapért Egyesület lett. Az ezüstérmet a Tilosgyöp, a bronzérmet pedig a Simaság SE vihette haza.

A rendezvényen egyébként gólkirályokat is választottak, de díjazták a legjobb kapusokat is minden kategóriában.

A 14 év feletti gólkirály a Szebb Holnapért Egyesület játékosa, Sárdy Roland lett, míg a fiatalabb korosztályban ketten is kiérdemelték a kitüntető címet, a csepregi Állat 4000 együttes két kis játékosa, Dravarits Gábor és Erdélyi Róbert személyében.

A legjobb kapusok is a hazai gárdákból kerültek ki. A 14 év feletti kategóriában Marton Alex, a kisebbeknél pedig Varga Renátó büszkélkedhet a kupanap legjobb hálóőre címével.

A rendkívül jó hangulatban, számos támogatóban (Vas Megyei Közgyűlés oktatási, kulturális és ifjúsági bizottsága, Zömbölyi Zoltán, Vas Megyei Sportigazgatóság, Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület), és lelkes szurkolókban sem szűkölködő sporteseményt a tervek szerint jövőre is megrendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!