Szombathely

2009.10.28. 03:24

Megyei III. Nyugati-csoport: Biztosan nyertek az esélyesek

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában nem hibáztak az élbolyban tanyázók, győzött a Vasasszonyfa, a Herény, a Söpte és a Nemesbőd is.

Pum András

A gyenge első félidőt követően a hazai csapat feljavult, és a helyzetek alapján több góllal is nyerhetett volna. - Gólszerzők: Márkus, illetve Lakics.

 

Acsád-Meszlen-Alpok Holding-Perenye 5:1 (3:0) - Acsád, 100 néző, vezette: Varga S.

A jól kontrázó acsádi csapat magabiztos győzelmet aratott a mezőnyben szépen játszó perenyeiek ellen. - Gólszerzők: Kovács G. 4, László, illetve Czethoffer B.

 

Arborétum-Herény- Gencsapáti 2:0 (1:0). - Szombathely, 80 néző.

A hazai csapat talán a hétvégi rangadóra tartalékolta góljait. A felejthető mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy három évig tartó sérülése után a herényi Iker Zsolt visszatért a futballpályára. - Gólszerző: Szekér 2. - Kiállítva: Varga A. (Gencsapáti)

 

Kőszeghegyalja-Vasasszonyfa 1:4 (1:3) - Kőszeghegyalja, 50 néző, vezette: Gaál.

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. - Gólszerzők: Rába I., illetve Varga P., Szerdahelyi Z. 3.

 

Bozsok- Söpte 1:3 (1:1) - Bozsok, 70 néző, vezette: Sipos.

A söpteiek mezőnyben és a kapu előtt is jobbak voltak, a hazaiak kevés gólszerzési lehetőségüket is elhibázták. - Gólszerzők: Pohr, illetve Kovács E., Szakály P. 2. - Jók: Gerencsér, illetve Szakály P., Varga, Szakály Z., Kovács E.

 

Horvátzsidány-Nemesbőd 0:2 (0:1). - Horvátzsidány, 40 néző, vezette: Körmendi.

 

Sportszerű mérkőzésen jobb helyzetkihasználásának köszönheti a három pontot a Nemesbőd. - Gólszerzők: Szerdahelyi E. , Pap. - Jók: Hergovits, illetve Hantó, Szerdahelyi, Varga A.

 

Cák-Vasi Kő-Ház-Vasszilvágy 2:1 (2:0) - Cák, 30 néző, vezette: Szabó J.

A cáki csapat az első félidőben rengeteg helyzetet elpuskázott, így a végén meg kellett izzadnia a győzelemért. - Gólszerzők: Dombi, Hock-Sirson A., illetve Kneisz. - Jók: Dombi, Hock-Sirson (mindkettő Cák). - Kiállítva: Szekér (Vasszilvágy).

A 12. forduló műsora, november 1., 11.30: Cák-Vasi Kő-Ház-Horvátzsidány, Gencsapáti-Vát, Söpte-Acsád-Meszlen. 14.00: Vasszilvágy-Kőszeghegyalja, Vasasszonyfa-Arborétum-Herény, Vassurány-Bozsok, Alpok Holding-Perenye-Nemesbőd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!