Szombathely

2009.12.09. 03:23

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás a gyógyfürdőben

A Büki Gyógyfürdőt a vendégek a családok fürdőjeként ismerik, mely télen-nyáron ideális helyszín a feltöltődésre, hiszen nem csak strandolóknak kínál különleges szolgáltatásokat.

Vas Népe

Múlt vasárnap egészségnappal várta vendégeit a Büki Gyógyfürdő. A fürdőzők ingyenes állapotfelméréseken, vizsgálatokon, tanácsadáson túl látványos bemutatókon is részt vehettek, valamint kiváló teákat kóstolhattak meg. Népszerűek voltak az ingyenesen igénybe vehető vizsgálatok, hosszú sorok kígyóztak a fürdő új pihenőtéri épüle- tében elhelyezett asztalok előtt.

Orvosok és gyógyszolgáltatók tanácsadással egybekötött vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztek. Igazi kuriózumként sarokultrahang- készülékkel végzett csontritkulásmérésre is lehetőség volt, valamint bőrgyógyá- szati anyajegyvizsgálat és tanácsadás segítette a vendégeket.

A mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálat nemcsak a hölgyeket vonzotta, az arteriográfiai méréssel pedig a vendégek meggyőződhettek ereik épségéről. A vidám hangulatról masszázs-show, hennafestő és karikaturista gondoskodott. Még a Mikulás is ellátogatott a fürdő- be: egészséges finomságokkal kedveskedett minden gyereknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!