Szombathely

2010.07.29. 13:08

Mr. Bikicsunáj élőben a büki strandparty-n

Az elmúlt hétvégén rendezték a Büki Gyógyfürdő hagyományos nyári strandparty-ját. Két napon át kiváló nyári zenék, sztárfellépők, versenyek és értékes nyeremények szórakoztatták a lazítani vágyókat, akik profi búvárok segítségével merülhettek a medence fenekére, hogy oxigénpalackok és békatalpak segítségével keressék meg a bükfürdői vízi tündért.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A kissé hűvös idő se tartotta vissza az érdeklődőket a hétvégén, minden programra hatalmas tömeg követte a rendezvény házigazdáját, Zolát, a VIVA TV VJ-jét. Délidőben a vetélkedők során sörrel, lángossal és dinnyével tölthették meg az éhes hasakat, az urak pedig az asszonyhúzó versenyen mutathatták meg erejüket.
A jó hangulatról a túl szexi lány, azaz Zoltán Erika és a Bod Boyz kigyúrt testű táncosai gondoskodtak, vasárnap a Groovehouse különleges hangú Judy-ja táncoltatta meg a közönséget, a karaoke versenyt pedig az interneten ismertté vált Mr. Bikicsunáj nyitotta meg félórás produkciójával.

A jó reflexű vendégek próbára tehették ügyességüket a Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatója után a színpadon, gyorsaságukat a három különböző csúszdaelemen, pontos reflexeiket az extraligás asztaliteniszezők ellen, a gyermekek pedig csapatban mérhették össze erejüket a mókás vízipuskacsatán, és zsebelhették be a különleges bükfürdői nyereményeket.

 

Mr. Bikicsunáj híres produkcióját ezúttal élőben tapasztalhattuk meg:

 

Mindkét nap fénypontja természetesen ismét a strandszépségverseny volt, ahol Devecser Anikó, a Blikk Szépe nevével fémjelzett zsűri megválasztotta a strand legszebb lányát, Bükfürdő legszebb sörhasát és a legszebb gyermek strandolót.

Megérte merésznek lenni, mert a győztesek ajándékát egy-egy kiváló bükfürdői szálloda ajánlotta fel, a Strand Szépe pedig mindkét napon egy-egy görögországi nyaralást nyerhetett az Andromeda Travel jóvoltából. A fürdőn ezzel még nincs vége a nyárnak. Augusztus 13-án Bükfürdő is csatlakozik a Strandok Éjszakája elnevezésű országos kampányhoz. A fürdő aznap éjfélig tart nyitva, és üstökös figyeléssel, filmvetítéssel csalogatja az éjszakázást is bíró fiatalokat. Az igazi nagy attrakció azonban a lányok kedvence, SP fellépése és egy különleges – „Sexy vagy nem?” – verseny lesz Zolával, amire bevállalós fiúk és lányok jelentkezhetnek óriási nyeremények ígéretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!