Szombathely

2012.12.19. 10:43

Megköszönték a munkáját

Szombathely - A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának gólyabálján két kitüntetéssel is gazdagodott prof. dr. Gadányi Károly elnök-rektorhelyettes.

Bajdó Bettina

December 31-ig tölti be a Nyugat-magyarországi Egyetem rektorhelyettesi, valamint a szombathelyi Savaria Egyetemi Központ elnöki posztját prof. dr. Gadányi Károly.

Az elnök  2001-ben lett a jogelőd Berzsenyi Dániel Főiskola főigazgatója, majd a   három karúvá szervezése után rektora, illetve 2008-tól a Nyugat-magyarországi Egyetemmel történt egyesülés után annak rektor-helyettese és a Savaria Egyetemi Központ elnöke.  Az elmúlt, közel 12 év alatt rendkívül szoros és korrekt kapcsolatot ápolt az intézmény és annak vezetője is Zala megyével és Zalaegerszeggel.

Közös programok indultak el, folyamatos egyeztetésekkel sikeresen elkerülték a párhuzamos képzések elindítását. Ezen kívül pályázatokban vettek részt és létrejött a Zala megyei és Zalaegerszegi Hallgatók Klubja is.  Ennek a kiemelkedően jó kapcsolatnak az értékeléseként a zalaegerszegi önkormányzat nevében kitüntető oklevelet nyújtott át a hamarosan leköszönő prof. dr. Gadányi Károly részére Balaicz Zoltán alpolgármester, aki 1997 és 2001 között az intézmény hallgatója is volt.

 

 

Prof. dr. Gadányi Károly Balaicz Zoltán alpolgármestertől vehette át az elismerést


Az oklevelet múlt hét pénteken  a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ  gólyabálját megelőző állófogadással egybekötött ünnepségén adta át az alpolgármester az elnöknek. A város nevében  gratulált az elnöknek és megköszönte a munkáját, valamint a Zala megyével és Zalaegerszeggel ápolt barátságát. Az elnök a gólyabál estjén  még egy kitüntetéssel is gazdagodott. A Savaria Egyetemi Központ hallgatói is megköszönték  40 éves  munkáját, mellyel az intézményt segítette, valamint sokat tett a hallgatókért is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!