Szombathely

2013.09.30. 11:08

Előadás öt pillérről a KERT-ben

Szombathely – Megtartotta évadnyitóját a KERT (Közép-európai Rekreációs Társaság) szombathelyi kreatív csoportja a NYME-BDPK konferenciatermében.

Simon Erzsébet

Az évad első előadásán a Kneipp módszerről hallhattak az érdeklődők. Dr. Borcsányi-Andits Mónika homeopátiás orvos beszélt a módszer kifejlesztőjének érdekes életéről, az alternatív medicina kialakulásáról, illetve részletesen szólt a Sebastian Kneipp nevével fémjelzett gyógyító módszerek alkalmazási lehetőségeiről.

A Kneipp módszer öt pillére: a víz gyógyító erejének alkalmazása, a mozgás egészségmegőrzésben játszott szerepének terjesztése, a gyógynövények alkalmazásának az elterjesztése, az egészséges táplálkozás fontosságának tudatosítása, valamint a lelki egyensúlyra való felkészítés. A résztvevők hasznos tanácsokat is kaphattak a szakembertől a Kneipp–módszer alapjainak az életmódba történő beépítéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!