Szombathely

2013.10.25. 15:35

A KTI szerint van más politikai alternatíva

Szombathely - Tizenkét politikai és civil szervezet összefogásával és hosszú hónapok munkája eredményeként a múlt héten új politikai erő született.

Némethy Mária

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) párt olyan politikai programszövetség, amely választható alternatívát kínál hazánk gazdasági, szociális, kulturális fejlődése, közjogi rendjének biztosítása és társadalmi békéjének megteremtése érdekében – közölte Simon József Vas megyei szóvivő.

Simon József megyei szóvivő. Fotó: Facebook

Az alapító szervezetek közül Vas megyében a Szociális Unió Párt, a Centrum Összefogás Magyarországért, a MARÉG (Magyarországi Régiókért Egyesület), TPT, – illetve az együttműködéshez a napokban csatlakozott Szövetség a Jövőért Mozgalom szombathelyi szervezete ajánlott a KTI figyelmébe programját képviselni kész jelölteket.

A KTI a szükséges rendszerkorrekciót közmegegyezéssel, a mai háborúskodás helyett a legszélesebb társadalmi összefogással kívánja előmozdítani.

Törekvéseinek középpontjában a közösség, a család és a nemzet értékeinek megőrzése, érdekeinek következetes képviselete áll – fejtette ki a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!