Szombathely

2013.10.28. 14:40

Célba ért adomány

Szombathely - Kétszázezer forint gyűlt össze a Savaria Szimfonikus Zenekar, illetve a nézők jótékonykodása nyomán.

Tersztyánszky Krisztina

A Savaria Szimfonikus Zenekar idén ötödször rendezte meg a filmzenéket felvonultató Hollywood Classics-ot. Mindhárom előadásuk telt házas volt, a jegyek már hetekkel a bemutató előtt elfogytak.

Az idén a rendezvény új elemmel bővült, ez pedig a jótékonykodás. Lehetőséget biztosítottak a közönségnek, hogy a helyszínen élethű Shrek és James Bond bábuval fényképezkedjenek. A képeket Budai István fotóművész készítette, amelyek megvásárlásával az Aranyhíd Nevelési Oktatási és Integrációs Központ Alapítvány törekvéseit támogatta a közönség.

- Kezdeményezésünket nagy siker koronázta, október 25-én Radványiné Novák Judit, a Savaria Szimfonikus Zenekarért Alapítvány kuratóriumi elnöke, Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója átadta az összegyűjtött 200 ezer forintot Sipos Juditnak, az Aranyhíd Iskola igazgató-helyettesének, valamint Verkes Anitának, a Napház Alapítvány elnökének.

A Napház Alapítvány sokrétű támogatást nyújt az anyaintézménynek, kulturális, sport rendezvényeket támogatnak, de segítik a rászoruló gyermekek kollégiumi ellátását, és sok esetben gyógyászati kiegészítőket is vásárolnak.

A Savaria Szimfonikus Zenekar ezúton mond köszönetet mindenkinek, aki segítette a hátrányos helyzetű gyermekek ügyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!