Szombathely

2014.02.19. 16:27

Ellenzéki Összefogás: összegyűlt az aláírás

Szombathely – Dr. Nemény András (MSZP) szerdán sajtótájékoztatón jelentette be: az Ellenzéki Összefogás pártjai összegyűjtötték a jelöléshez szükséges aláírásokat.

Némethy Mária

Az aláírásokat már le is adták a Választási Irodán.Az aláírásgyűjtés az MSZP irodában zajlott, ahol a rossz idő ellenére is több mint 1000 ember jelent meg, ezen kívül telefonon keresztül keresték fel a választópolgárokat, ahonnan több ezer háztartás jelezte vissza, hogy szeretnék, ha elmennének hozzájuk. Az Ellenzéki Összefogás saját aktivistái keresik fel ezeket az embereket, nem pedig fizetett diákok vagy közmunkások. Ellentétben más pártokkal nem zaklatják, és nem listázzák a választókat.

Dr. Nemény András kiemelte még azt is, hogy a dr. Puskás Tivadar polgármester a FŐKEFÉ-ben tett látogatása megkésett lépés, nem elég egy sajtótájékoztatót tartani másfél hónappal a választások előtt, hanem tényleges segítséget kell nyújtani, gyökeresen meg kellene változtatni a megváltozott munkaképességűekről szóló törvényeket.

Nemény végül megköszönte az emberek aláírásgyűjtéskor tanúsított támogatását és bizalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!