Szombathely

2014.03.18. 11:35

Receptjével nyert

Szombathely - Lezárult a PLT újabb receptversenye. A Gyümölcsös finomságok könyve május közepén jelenik meg. A rekord számú receptbeküldő közül a szombathelyi Buti Istvánné nyert wellness hétvégét.

Némethy Mária

- A Befőzések könyvé be küldtem több mint 10 receptet, akkor nagyon reménykedtem abban, hogy nyerek, most nem. Nagyon örülök.

Ezek voltak az első szavai Buti Istvánnénak, amikor Halmágyi Miklóstól, a Vas Népe főszerkesztőjétől átvette nyereményét, a három napos wellness hétvégére szóló ingyenes belépőt, mert a Pannon Lapok Társasága Gyümölcsös finomságok könyvé be is küldött recepteket.

Halmágyi Miklós főszerkesztő adta át a Pannon Lapok Társasága újabb receptversenyének nyereményét Buti Istvánnénak (Fotó: Horváth Csaba)

- Édesanyám szakácsnő volt, sok fortélyt tanultam tőle, amit most a menyemnek átadok. A lányom Svédországban él, ő a befőttekből visz mindig szívesen - mondta el magáról Buti Istvánné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!