Szombathely

2014.05.06. 12:18

Gyűrű Ramóna emlékére

Szombathely - Busics Bence Péter érdemelte ki az idén azt az arany gyűrűt, amely a tragikus körülmények közt elhunyt egykori iskolatársa, Antal Ramóna emlékét őrzi.

Simon Erzsébet

Alapítvány őrzi a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola egykori, szén-monoxid mérgezésben tragikusan elhunyt diákjának emlékét. Antal Ramóna édesapja három éve azzal kereste meg a kereskedelmi iskola igazgatóját, hogy leánya, egyben az intézmény diákjának emlékére 25 éven keresztül egy aranygyűrűt kíván adományozni az adott tanévben érettségiző tanulónak. Az elismerést az a végzős érdemli ki, aki kiváló tanulmányi eredményével, közösségi, kulturális és szociális tevékenységével hozzájárul az intézmény hírnevének öregbítéséhez. Az idei a harmadik alkalom volt, hogy átadták az aranygyűrűt a ballagást és a jutalomkönyvek osztását követően. Körmendi Fruzsina és Finta Kinga után ezúttal egy fiatalembert, Busics Bence Pétert találta érdemesnek a pedagógusok munkaközössége a díjra. Bence a magyar-angol kéttannyelvű 13./C osztály végzőse. Minden tantárgyból jeles eredményt produkált, a hozzáállása és a magatartása is példaértékű. Remekül szerepelt az országos tanulmányi versenyeken, de a sporttevékenysége és a közösségi munkája is követendő – tudtuk meg Futó István igazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!