Szombathely

2014.08.07. 12:38

IN MEMORIAM Polgárné Hosszu Éva (1953-2014)

Nagy veszteség érte a szombathelyi gyógypedagógusok közösségét.

Életének 61. évében elhunyt Polgárné Hosszu Éva gyógypedagógus. Kolléganőnk a Gyógypedagógiai Főiskola elvégzése után 35 dolgos évet töltött a gyógypedagógusi pályán. Pályáját a sárvári Kisegítő Iskolában kezdte, majd a szombathelyi Frim Jakab Általános Iskolában folytatta.1996-tól a Korai Fejlesztő Központ és Micimackó Óvoda munkatársa lett. Hivatása során számos értelmi- és hallássérült gyermeknek és családjuknak nyújtott segítséget. Munkáját mindvégig magas szintű szakmai tudás, humánum és empátia jellemezte. Számára nem létezett reménytelen eset, minden gyermekben meglátta a szerethetőt.

Nem csak kollégáinak szolgált példaképül, hanem három lánya közül egyik követte őt a gyógypedagógusi pályán. A sors rövidre szabta földi életét, nem sokáig élvezhette a megérdemelt nyugdíjas éveket és unokája bájos mosolyát. Hiányát gyermekek, szülők, kollégák egyaránt érezni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!