Szombathely

2014.11.28. 10:57

Hefele Menyhért utcai átjáró: hónapokra lezárva

Szombathely - Hétfőtől lezárják a Hefele Menyhért utca egy szakaszát a kormányhivatal épületének korszerűsítése miatt. A munka várhatóan jövő év májusában fejeződik be.

Varga Nóra

A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathely, Hollán Ernő utca 1. szám alatti ingatlanának energetikai korszerűsítésére és a tető felújítására kerül sor Európai Uniós támogatás és saját forrás felhasználásával. A kivitelezés időtartama alatt a munka-, élet- és vagyonvédelmi elvárásoknak is eleget téve szükséges a Hefele Menyhért utca egy szakaszának lezárása.

Az útszakasz lezárására 2014. december 1-jétől 2015. május 31-ig kerül sor, időszakonként más-más mértékű közlekedéskorlátozás mellett.

A kivitelezési munkák előzetes ütemterve szerint az útszakasz teljes lezárására 2014. december 1-jétől december 21-ig és 2015. január 5-től március 31-ig kerül sor. Ezt követően egysávos forgalomkorlátozás mellett megindulhat a közlekedés a Berzsenyi tér irányába.

A 2014. december 22-től 2015. január 4-ig tartó ünnepi időszakban az útszakasz a megszokott rend szerint használható.

A lezárás miatti kellemetlenségekért Szombathely lakói és a városba látogatók szíves türelmét és megértését kéri a kormányhivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!