Szombathely

2014.11.16. 19:20

Városi demonstráció a valódi közéletért

Szombathely - Hétfő este hat órakor ismét tüntetés lesz a városházánál: a szervezők azokat hívják a megmozdulásra, akik valódi közéletet követelnek .

Peltzer Géza

A lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint a megmozdulásnak az a célja, hogy megtegye, amit az ország vezetése nem tesz meg: szabad, demokratikus döntésekre, véleménynyilvánításra és együttes gondolkodásra, cselekvésre bátorítson mindenkit. Szolga-Tőkés Levente szervező kifejtette: céljuk, hogy tudatosítsák Szombathely lakóiban, hogy képesek a saját jövőjük alakítására. Álljunk ki magunkért és egymásért! Mindenki számít, nem csak a haverok, nem csak a bólogatók és tapsolók, nem csak a kormánypártok haverjai, nem csak a felső, nem csak a hatalmi elit áll a közleményben. Továbbá: Valódi közéletet követelünk! Elindítottunk egy folyamatot, amelyben az elszigetelt csoportok, közösségek párbeszédet folytatnak, nyitnak egymás felé, tesznek egymásért. Hozzáteszik: már az első tüntetésen nyilvánvalóvá vált, hogy a lakosságban nagy a feszültség, sok a panasz, de az internet megadóztatásának abszurd ötlete kirántotta a dugót a palackból.

A rendezvényről a vaol.hu-n olnine közvetítést adunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!