Szombathely

2014.12.23. 14:28

A Bartók Teremben a Kiskalász Zenekar szórakoztatta a gyerekeket

Szombathely – Zsibongó gyermekhad lepte el a Bartók Termet kedden, a Kiskalász Zenekar igazi ünnepi hangulatot varázsolt.

Cseszkó Tamás

Most azonnal gyermeket szeretnék: ez volt az első gondolat, ami eszembe jutott, miközben a Kiskalász Zenekar négyfős formációja felállt a színpadra, hogy egy órán keresztül szórakoztassa a főleg gyerekekből álló közönséget. A keddi Sünkarácsony olyan volt, amilyennek egy kicsiknek szóló műsornak lennie kell: vidám, kedves és interaktív.

– Tudtok sikítani? – kérdezte Varga Bori énekesnő, amire a kölyökhad hangos rivalgásban tört ki. Azért is volt jó a Kiskalász zenekar műsora, mert egy percig sem hagyta unatkozni a közönséget, a dalok nem voltak hosszúak, és folyamatosan mozgásban tartotta a gyerekeket.

Sokan a szüleikkel, nagyszüleikkel érkeztek. A Kiskalász Zenekar egyórás műsorában hallhattunk Sün Sámuel karácsonyáról, de énekeltek a hóemberről és a szigligeti szánkózásról is. A közönség végig tapsolt, táncolt, énekelt, és vissza is tapsolták az együttest. Kifelé menet a gyerekek még a folyosón is énekelték: Kis karácsony, nagy karácsony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!