Szombathely

2015.01.21. 09:44

Rendőri intézkedésekre kell számítani vasárnap este az Arena Savaria Sportcsarnok környékén

Szombathelyen, az Arena Savaria Sportcsarnokban 2015. január 25-én vasárnap, 18.00 órai kezdettel férfi NB I-es kosárlabda-mérkőzés kerül megrendezésre a Falco-Trend Optika KC és az EGIS Körmend csapatai között.

A mérkőzés rendőri biztosítása során, várhatóan a 17.00 óra és 21.00 óra közötti időben, az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani.

- A Hadnagy utca teljes közúti lezárására kerül sor a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Körmendről érkező vendégszurkolók gépjárműveit, illetve a lezárt területen belül lakó személyek gépjárműveit engedi be.

 

- A területen ellenőrző-átengedő pontok kerülnek kialakításra. Ezeken a pontokon, csak rendőrségi ellenőrzést követően haladhatnak át a mérkőzésre érkező szurkolók és az ott lakók mind gyalog, mind pedig gépjárművel.

 

- A lezárt területre kizárólag az engedéllyel, érvényes belépőjeggyel és lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be!

 

- A hazai szurkolók a Sportcsarnokot kizárólag az Eperjes utcai főbejáraton keresztül tudják megközelíteni és elhagyni!

 

- A mérkőzés végén a Hadnagy utca irányába távozni nem lehet!

 

A Rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!