2015.02.25. 18:05
Csak jót esznek
Szombathely - Már csak az előírások szerint készült ételek kerülhetnek az asztalra az óvodákban, iskolákban, kórházakban, szociális otthonokban.
A szombathelyi Szűrcsapó utcai óvodában tegnap délben a Csuporka csoport nagy része repetázott az előételként felszolgált burgonyalevesből, ami már a rendeletnek megfelelő, szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készült, hogy elkerüljék a gyerekkori elhízást. Az önkormányzat e hónapban felmérést készít az óvodai közétkeztetésről.
- Bízom benne, hogy nagyon jó visszajelzéseket kapunk, mert a gyerekeknél nincs vagy alig van maradék és ez mindenképpen egy pozitív visszajelzés - mondta el érdeklődésünkre Surányiné Palkó Eleonóra, az óvoda vezetője.
Windisch Szilvia szülő, Gerencsér Milán és Koppány Bence Fotó: Médiaközpont