Szombathely

2015.08.25. 14:58

Indul a szombathelyi gombfoci-szezon

Szombathely - A gombfoci igazi szenvedély. A vasi Vasi Gombfoci Egyesület szeptember 9-én indítja a 2015/2016-os gombfoci-idényt.

Ölbei Lívia

A szektorlabda-szabályok szerinti játéklehetőségre szerdai és szombati meccsnapokon van lehetőség a Herényiek Házában (Szombathely, Béke tér 7.). Egy héten több fordulót is le lehet játszani. A nevezéseket  szeptember 7-éig várják az [email protected] e-mail címen és a +36 70/360 1519 telefonszámon. Sorsolás  szeptember 8-án, versenyigazgató: Benkő János.

Gráfik Imre a Vasi Skanzenben megrendezett első szombathelyi szabadtéri gombfoci-bajnokságon (Fotó: Ölbei Lívia)

Dr. Gráfik Imre néprajzkutató a szombathelyi gombfoci-élet fellendítésének egyik kulcsfigurája. Maga is szenvedélyes „gombfocista”, tavaly augusztusban gombfoci-bajnoksággal ünnepelték meg a 70. születésnapját a Vasi Skanzenben. Akkor rendezték meg az első szombathelyi szabadtéri bajnokságot, akkor határozták el, hogy újraélesztik, megszervezik a szombathelyi gombfoci-klubéletet. És lám: hamarosan indul a szezon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!