Szombathely

2015.11.05. 17:51

Kimarad a rendkívüli közgyűlésből a szombathelyi Jobbik

A Jobbik a munkában kíván részt venni, nem pedig a politikai cirkuszban – állítja a párt, ennek tükrében a szombathelyi közgyűlés jobbikos képviselője nem vesz részt pénteki rendkívüli közgyűlésen.

A baloldal által összehívott rendkívüli közgyűlés nem szolgálja a szombathelyi polgárok érdekeit – áll a Jobbik Magyarországért Mozgalom szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Amint írják: „A mögöttes szándék csupán politikai haszonszerzés, amit nem követnek tettek. A Jobbik az elvégzett munkában hisz. A városi közgyűlés által létrehozott, a Falco környezeti hatásait vizsgáló és a gázfelülvizsgálattal kapcsolatos bizottságokban a Jobbik delegáltjai megkezdik munkájukat, de nem támogatnak semmi olyan kezdeményezést, ami a lakosságot félrevezeti és a politikai hisztériakeltésről szól. „

A Falco ügyében a lemaradás évtizedes, mindkét politikai oldalnak megvolt a lehetősége, hogy rendezzék a helyzetet, azonban mégsem tették ezt. A most életre hívott munkacsoportban a Jobbik tevékenyen részt kíván venni a helyzet mielőbbi megoldásának érdekében – áll a szövegben.

A gázfelülvizsgálat kérdését is megemlítik.  Úgy gondolják, hogy az önkormányzat szerepvállalása tanácsadásban, tájékoztatásban és anyagi segítségnyújtásban kell hogy megvalósuljon. A megalakult ad-hoc bizottság remélhetőleg minden szociálisan rászorult család részére megfelelő támogatást tud nyújtani  - zárul a közlemény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!