Szombathely

2016.03.16. 14:22

Kitüntetett vasi vízügyes: Ezüst Érdemkeresztet kapott Bíróné Dugmanits Ágnes

Budapest, Szombathely – Szakmai munkáját ismerte el a köztársasági elnök a régiós vízügyi igazgatóság osztályvezetőjének, Bíróné Dugmanits Ágnesnek.

Bakos Ágnes

A március 15-ei nemzeti ünnep, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából vehette át a Magyar Ezüst Érdemkeresztet Bíróné Dugmanits Ágnes, a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztályának vezetője Áder Jánostól, Magyarország köztársasági elnökétől.

Fotó: NYUDUVIZIG

Bíróné Dugmanits Ágnes az árvízvédekezéssel, vízminőségi kárelhárítással, folyógazdálkodással és a Kis-Balaton Vízvédelmi Rendszerrel foglalkozik – értékes szakmai munkája elismeréseként kapta a kitüntetést.

– Kedves Kollégánk kitüntetéséhez a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság minden dolgozója nevében szívből gratulálunk, további életéhez nagyon sok sikert, boldogságot és jó egészséget kívánunk – írta közleményben J. Lotz Éva, az igazgatóság tájékoztatási felelőse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!