Szombathely

2016.04.05. 13:42

Megszállták az ufók a Stromfeld-lakótelepet - Videón mutatjuk

Kollégánk elképzelte és egy meglepő videón meg is mutatja, milyen lenne, ha Szombathelyen landolnának a földönkívüliek.

Kelemen Attila

Az ufókkal elsősorban azért nem tud megbarátkozni az ember, mert folyton csak jönnek. És ha már itt vannak, akkor csak káoszban tudnak gondolkodni: rombolnak, lopkodják az embereket; hogy aztán ki tudja milyen manipulációval visszaküldjék őket hozzánk. Ám azzal sosem számolnak, hogy mindig van egy-egy hős, aki szembe mer velük szállni. Legyen szó akár Tom Cruise-ről a Világok harcából, Will Smith-ről a Függetlenség napjából és a Sötét zsarukból, vagy éppen Fox Mulderről az X-aktákból.

Igaz, itt a Kárpát-medencében minket nem igazán izgat, hogy a tengerentúlon milyen kicsapongó életet élnek a földönkívüliek. Ám mi van akkor, ha New York helyett Szombathelyt veszik célba, és éppenséggel a szomszédunk háza fölött fontolgatják a soron következő akciójukat. Vajon van-e a vasi megyeszékhelyen - azon belül is a Stromfeld-lakótelepen - egy olyan karizmatikus élharcos, aki távozásra tudja bírni az idegeneket?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!