Szombathely

2016.08.24. 18:27

Népszavazás: induljon a kampány!

Szombathely - Erős és egységes a Fidesz szombathelyi szervezete - jelentette ki dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, választókerületi elnök aktivisták előtt a kormánypárt nyári rendezvényén.

Cseszkó Tamás

Több százan vettek részt az ŐrvidékHázban rendezett Polgári Pikniken, ahol jó hangulat várta a látogatókat. - Mindig fontos volt számunkra a közösségépítés, hiszen ez adja a nemzet alapját - mondta el lapunknak az esemény házigazdája, dr. Hende Csaba, aki hangsúlyozta, hogy a mostani piknik egyúttal a népszavazási kampányra történő felkészülés kezdete is. A rendezvényen a képviselő bejelentette, hogy újabb tagok csatlakoztak a Fidesz ifjúsági szervezetéhez, a szombathelyi Fidelitashoz is.

Dr. Hende Csaba és dr. Puskás Tivadar a Polgári Pikniken Fotó: Cseszkó Tamás

- Miközben a baloldal képviselői azon vitatkozna, hogy külön, vagy együtt bojkottálják a népszavazást, a kormánypárt továbbra is azt tartja a legfontosabbnak, hogy megvédje az állampolgárokat - hangzott el. Dr. Hende Csaba szerint fontos, hogy az ország lakossága elmenjen október 2-án, és a kötelező betelepítési kvóta ellen, azaz nemmel szavazzon mindenki, hiszen szavai szerint így lehet világosan megértetni Brüsszellel, hogy a magyar emberek saját maguk kívánnak az ország sorsáról dönteni.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere szintén a részvétel mellett kampányolt, mint mondta, gyermekeink, unokáink jövője a tét, ezért is fontos, hogy mindenki hallassa a hangját.

A program vacsorával és élőzenével folytatódott, az aktivisták közül pedig sokan jelezték, hogy a következő napokban felkeresik a szombathelyieket, és buzdítják őket, hogy nemmel szavazzanak októbe 2-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!