Szombathely

2017.01.09. 19:35

Hamarosan jönnek a felkészülési meccsek

Szombathely - Gőzerővel készül az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság februári folytatására a két vasi alakulat, a Haladás VSE Sport Kft. és a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia.

Tóth Gábor

A Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapatánál edzőváltás történt az elmúlt napokban, Füzesi Ferenc vette át Bölöni Roland munkáját - a január vélhetően az ismerkedés jegyében telik. Ettől függetlenül a felkészülési menetrend elkészült és erősre sikeredett. A szombathelyiek edzőmeccset vívnak az NB II-es listavezető Győr vendégeként, játszanak Ausztriában, és megmérkőznek az NB I/B keleti csoportjának két élcsapatával, a negyedik helyen álló Egerrel és a listavezető Kecskeméttel.

Felkészülési menetrend, január 13., 18.30: VKL SE Győr (NB II.)-SZKKA. Január 18., 20.30: ZV Handball Wiener Neustadt (osztrák I.)-SZKKA. Január 28-29.: felkészülési torna Egerben, házigazda az Eszterházy KFSC Eger (NB I/B). Február 3.: két felkészülési mérkőzés a Kecskeméti NKSE (NB I/B) vendégeként.

A Haladásnál is zajlanak az események.

- Január 2-án álltunk munkába - árulta el Hamar Zoltán, a Haladás VSE Sport Kft. edzője. - Dolgozunk keményen, és közben próbáljuk megerősíteni a keretünket. Három játékossal állunk tárgyalásban, mindhárom nagy segítségünkre lenne, néhány napon belül lezárulnak a megbeszélések. Alakul a felkészülési menetrendünk is, szerdán 18.30-kor az NB II-ben remeklő Körmendi DMTE vendégeként játszunk edzőmeccset. Aztán szeretnénk megmérkőzni az NB I/B-s Csurgóval, az osztrák első ligás Graz együttesével, valamint megpróbálunk tető alá hozni egy felkészülési tornát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!