Könyvtáros jubileum

2017.09.15. 21:24

Ötven éve alakult a Magyar Könyvtárosok Egyesületének vasi csoportja

1967. szeptember 16-án alakult meg a Magyar Könyvtárosok Egyesületének vasi csoportja – erre emlékeztek a szervezet tagjai a Berzsenyi Dániel Könyvtárban.

szmk

Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Puskás Tivadar polgármester elismerő oklevéllel köszöntötte az ötvenéves szervezetet, a jelenlévő tagok – köztük az egyetlen alapító, Pethő Gyula – pedig egy emléklapot és egy múltidéző kiadványt vettek át Barki Katalintól, a vasi szervezet elnökétől. Az elmúlt ötven év legemlékezetesebb pillanatait régi fényképek segítségével idézte fel Tilcsikné Pásztor Ágnes.Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Puskás Tivadar polgármester elismerő oklevéllel köszöntötte az ötvenéves szervezetet, a jelenlévő tagok – köztük az egyetlen alapító, Pethő Gyula – pedig egy emléklapot és egy múltidéző kiadványt vettek át Barki Katalintól, a vasi szervezet elnökétől. Az elmúlt ötven év legemlékezetesebb pillanatait régi fényképek segítségével idézte fel Tilcsikné Pásztor Ágnes.A vasi csoportot ötven éve a megyei könyvtár öt munkatársa alapította, később városi, szakszervezeti és főiskolai könyvtárosok is csatlakoztak hozzájuk.

A borítófotó csak illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!