Szombathely

2015.06.22. 17:10

209 ezer forint gyűlt össze

Szombathely - Mint arról korábban már beszámoltunk, az Őrvidékház a Vas Népe támogatásával szervezett családi napot. A rendezvényen számos civil szervezet, egyesület tagjai ragadtak kanalat, a csapatok főzőversenyen mérték össze tudásukat.

Cseszkó Tamás

Fekete Árpád, Farkas Csaba, Bálint Endre, Szanati Péter, Gál Sándor, Hende Csaba, Kocsis Tamás, Jankó Sándorné, Bálint András az összegyűlt pénz átadásának alkalmakor Fotó: MédiaKözpont

A látogatóknak lehetőségük volt kóstolójegyet váltani, a bevételből és az eladott tombolák árából a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet csörgőlabda csapatát támogatták. 209 ezer forint gyűlt össze, amelyet a rendezvény fővédnöke, dr. Hende Csaba juttatott el a kedvezményezetteknek. Szombathely országgyűlési képviselője elmondta, szívügye a csörgőlabda, már csak azért is, mert a sportágat a világháborúk idején találták fel azért, hogy a sérült katonák rehabilitációját segítsék. A csörgőlabda csapat nemrégiben alakult, az Őrvidékház vezetői, Farkas Csaba és Gaál Sándor vették a szárnyuk alá a sérült játékosokat, akik nagy lelkesedéssel művelik a sportágat. A csapat tagjai: Bálint Endre, Bálint András, Szanati Péter, Kisfaludy Bertold, Kisfaludy Máté, csapatvezetőjük Jankó Sándorné, segítőjük Kruczler Eszter. A Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet nevében Fekete Árpád igazgató köszönte meg a felajánlást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!