Szombathely

2014.01.31. 14:20

A leggyorsabb lábak

Szombathely - Magyarországi turnéja során Szombathelyre is eljön a Lord Of The Dance produkció. A március 5-ei előadásra már lehet jegyeket kapni.

Merklin Tímea

A Vas Népe ügyfélszolgálati irodájában kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a Vas megye kártyával rendelkező előfizetők.

Az ír rendező és sokszoros díjnyertes táncművész, Michael Flatley koreografálta az előadást, amely 1996-os premierje óta töretlen népszerűségnek örvend. A géppuskalábú" táncos csapat a világon mindenütt elbűvöli a közönséget. Flatley maga négyszáz (!) alkalommal táncolta a címszerepet. Több egyéni kategóriában bekerült a Guinness rekordok könyvébe: volt a legjobban fizetett táncos", övéi a kegmagasabban biztosított lábak" (ez nem kevesebbet, mint 40 millió dollárt jelent), de ő a leggyorsabb lábú" is, amennyiben 35 tappal, azaz talajhoz érintéssel tud táncolni másodpercenként. A Lord Of The Dance Flatley fő műve, amelyet 2014-ben Európában turnéztatnak. Így kerül sor Magyarországra is, azon belül pedig a magyar városok sorában Szombathelyre is.

Világszámot láthatunk a sportházban március 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!