Szombathely

2015.04.12. 10:01

A Savaria Lions Club a látássérülteket támogatta a bállal és adományleveleivel

Szombathely - Hajnalig tartott a Savaria Lions Club tavaszköszöntő jótékonysági bálja, az est teljes bevételét a vasi és szombathelyi látássérültek életminőségének javítására ajánlották fel.

Merklin Tímea

 

A Lorigo TSE táncosai palotást táncoltak a Lions tavaszköszöntő bálján Fotók: Vincze Imre

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona köszöntötte a résztvevőket az esten, ahol a díszvendég Farkas Ágnes 224-szeres magyar válogatott, olimpiai és világbajnok ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázó volt. A sportoló a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnökeként bejelentette: félmillió forinttal támogatják a csörgőlabda sportágat.

Zsámboki Árpád, a Savaria Lions Club elnöke dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona kormányzóval

A Savaria Lions Club elnöke, Zsámboki Árpád négy adománylevelet adott át a társaság nevében. A Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet igazgatója, Fekete Árpád vehette át az elsőt, amelynek pénzösszegét már el is költötték: hat darab étkezőasztalt kaptak az otthon lakói, akik között látássérültek is vannak. A második adománylevelet a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete kapta, az elnök, Goda István vette át, számítógépet, informatikai eszközöket vásárolnak rajta. A harmadik adománylevelet a Bercsényi Miklós Általános Iskola látássérült tanulója közlekedésbiztonságának támogatására, a negyediket Horváth Nikoletta vakvezető kutyájának táplálására adták.

Zsámboki Árpád és Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke

Az esten Dell'Amico Romeo énekelt örökzöld dallamokat, világslágereket, műsort adtak a Lorigo TSE táncosai, a báli zenét a szentgotthárdi Albatrosz zenekar szolgáltatta.

Zsámboki Árpád elnöktől Fekete Árpád, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet igazgatója vette át az első adománylevelet

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!