Szombathely

2014.06.23. 16:26

Tévéműsorban főzött a szombathelyi alpolgármester

Szombathely, Sopron – A TV2 Mokka című műsorának volt vendége hétfőn Marton Zsolt alpolgármester, aki ezúttal főzött a reggeli műsorban.

Farkas Eszter

A jelenlegi szombathelyi alpolgármester már nem indul az őszi önkormányzati választásokon. Helyette más szerepben mutatja meg magát. Marton Zsolt azt korábban nem árulta el milyen irányba mozdul el, de sokat sejtet, hogy a facebookon indított gasztroblogja már 4400 like-nál tart. Hétfő reggel ennek apropóján hívták meg a TV2 Mokka című műsorába, ahol meccsnézéshez készített ételeket és interjút is adott. Az alpolgármester annyit elárult: korábban is dolgozott szakácsként, tervei között szerepel, hogy visszatér a szakmába és szakácskönyvet is írna. Azt is elárulta: a jó alapanyagokért képes több száz kilométert is utazni, például egy kis garnéláért képes elutazni Fiumébe.

Marton Zsolt (középen) a két műsorvezetőnek Vujity Tvrtkonak (balra) és Demcsák Zsuzsának (jobbra) is bemutatta főzőtudományát (Fotók: Tárnai Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!