Szombathely

2016.04.29. 09:54

Anyakönyvi hírek

Születés, halálozás és házasságkötés Szombathelyen.

Vas Népe

SZOMBATHELY

Születés.  Pados Dániel és Farkas Anett fia: Dániel, Molnár Mihály Ferenc és Botló Klaudia leánya: Lejla Amanda, Varga László és Geller Bernadett fia: Dorián László, Németh Pongrác Gábor és Elek Hermina fia: Mór Marcell, Kántor Csaba és Rába Szilvia Eszter fia: Bence, Ments Szabolcs és Czöndör Cecília leánya: Luca Sára, Makasics Tivadar és Bakos Eszter leánya: Hanna, Kristóf Gergely és Kocsis Eszter leánya: Nóra Erzsébet, Hujber Ákos és Pap Julianna leánya: Dóra, Hameed Abdin Dávid és Rakos Judit fia: Azim, Tömő Gábor és Heck Noémi Bianka leánya: Alíz, Farkas János és Balogh Margit leánya: Jázmin, Udvardi Szabolcs és Szerdahelyi Judit leénya: Tamara Ramóna, Domnánovich Krisztián és Preininger Katalin Margit leánya: Aliz, Oszkó Miklós és dr. Orbán Brigitta Terézia fia: Vencel, Molnár Szabolcs Zoltán és Zrinyi Zita fia: Csanád, Szendei Martin és Horváth Eleonóra leánya: Emilia Linda, Magyar Zoltán és Horváth Anita Violetta fia: Zoltán, Halbrucker Zsolt és Kerekes Kornélia Linda leánya: Panna és fia: Milán (ikrek), Tóth Miklós és Mórocz Nikoletta leánya: Nóra, Eredics Balázs és Gecse Diána leánya: Bori, dr. Kiss Péter és Séllei Enikő leánya: Léna, Fülöp Marcell Dániel és Kovács Dóra fia: Botond, Varga Tamás és Götli Viktória fia: Bendegúz,  Tóth Balázs és Keresztényi Ramóna fia: Barnabás, Szakály Zoltán Sándor és Varga Eszter fia: Máté András, Werderics Péter és Krizmanits Enikő leánya: Szofi.

Házasság. Dercsár Krisztián és Kóbor Anett, Herczeg András és Jánosi Anna, Tóth József és Bodorkós Edina Mária, Langbein András és Podani Gabriella, Merácz Péter és Kollár Anna.

Halálozás. Kronekker László, Boda Mária, Horváth Miklósné sz. Gyurátz Ida Emma, Kondics Ferenc, Böndicz Imre, Tulok Ernő Zoltán, Szilvágyi Sándorné sz. Talabér Teréz, Treiber Alajosné sz. Ropos Margit, Kovács Ferenc, Góczán Imréné sz. Pencz Rozália, Gyenese Gáborné sz. Pusztay Magdolna Mária.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!