Szombathely

2009.09.02. 02:26

Becsöngettek a képviselőknek: rendkívüli közgyűlés a szombathelyi városházán

Szombathely (al) - Rendkívüli közgyűlést hívott össze a város polgármestere, az ülés holnap délután két órakor kezdődik a városházán.

Angyal László

A rendkívüli ülésen két másik pályázatról is tárgyalnak a városatyák. A Berzsenyi Dániel Könyvtár Tudásexpó-expressz pályázaton való elindulását (a megpályázható, vissza nem térítendő támogatás összege 9-12 millió forint), illetve a TISZK rendszerhez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztését vitatják meg. Ez utóbbi során 225 és 900 millió forint közötti lehet az elnyert támogatás összege, ennek megfelelően jelentős önrészt kell felmutatnia az önkormányzatnak, két év alatt 50 millió forintot.

A nyílt ülés utolsó napirendi pontja a volt szovjet laktanyai terület egy részének egy napra való, térítésmentes átadása. Az ok: szeptember 5-én veterán autók találkozóját rendezi az Old-Timer Autó-Motort Club a laktanya területén, ügyességi versennyel egybekötve. Az ügy azért került a közgyűlés elé, mert a tavaly, autóversenyzőknek kiadott, egy évre szóló használati engedély a nyáron lejárt.

A zárt ülésen arról határoznak a képviselők, hogy az egykori MÁV-óvoda eladására kiírt licitáláson részt vegyen-e a város.A zárt ülésen egy napirendi pontról tárgyalnak majd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!