Szombathely

2017.05.31. 17:35

Bronzot hoztak a Westside-osok

Remekül szerepeltek a szombathelyi fiatalok a Hip-hop Unite Európa-bajnokságán.

Vas Népe

- Hihetetlen csapatok hihetetlen produkcióit láthattuk - kezdte az élménybeszámolót Vincze Csaba, a Westside TSE alapítója, koreográfusa.

Sok-sok helyezést sorolt, amit a szombathelyi táncosok hoztak a Hip-hop Unite Európa-bajnokságról. Madarász Vivien és Vörös Zoltán bronz-érmes lett felnőtt duó kategóriában, a másik szombathelyi páros, Kulcsár Laura és Bakk Kristóf a negyedik helyen végzett.

Fergeteges teljesítményt nyújtottak a táncosok
FOTÓ: Westside TSE

A H.B. Squad csapat a 11., míg az N.G. X. a 14. helyen végzett a saját kategóriájában - sorolta Vincze Csaba. A megacrew kategóriában a felnőtt formáció, a Hyperbeat az ötödik helyen végzett, a The X Crew Junior formáció pedig nyolcadik lett - pedig ők csak most estek át a verseny-tűzkeresztségen. - Ilyet még nem éltem át sokszor, őszintén szólva, a világ legboldogabb edzőjének éreztem magam. Igazából nem is edzőnek, hanem egy büszke apukának, akinek a kis féltett gyermeke, nemcsak szépen helytállt, hanem bőven túl is teljesítette azt - összegezte a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!