Szombathely

2014.06.18. 12:36

Czeglédy Csaba lett az MSZP szombathelyi városi elnöke

Szombathely – Dr. Czeglédy Csabát választották az MSZP szombathelyi szervezetének elnökévé.

Nagy Ildikó

Czeglédy dr. Ipkovich Györgyöt, a párt polgármesterjelöltjét váltja a poszton.Rendkívüli tisztújítás volt kedden az MSZP szombathelyi szervezeténél, amelynek tagjai dr. Czeglédy Csaba frakcióvezetőt választották meg elnöknek. Az alelnök dr. Horváth Attila maradt. Bokányi Adrienn, Horváth György, Horváth Soma Ádám, Jandrasits Anikó, Kovács László, Major József, Marosvölgyi Józsefné és Singer Krisztián elnökségi tagok lettek.

Dr. Czeglédy Csaba legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a szombathelyi MSZP és szövetségesei megnyerjék az önkormányzati választást. A Fidesz szombathelyi szervezete közleményben reagált a hírre. Abban egyebek között ezt írják: „Összenő, ami összetartozik: Gyurcsány ügyvédje akarja tönkretenni Szombathelyt.” Szerintük „Czeglédy pártelnöksége és Ipkovich polgármester-jelöltsége a bizonyítéka annak, hogy a szocialisták képtelenek megújulni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!