Szombathely

2015.04.09. 10:37

Hogyan képzelik el a fiatal virágkötők az álomesküvőt? - Csokrokba kötve mesélik el

Szombathely - Április 10-12-e között ismét megrendezik a Herman Ottó Szakképző Iskolában a Savaria Floriadae-t, a fiatal virágkötők és a II. Savaria Parcumot, a fiatal park- és kertépítők versenyét. Nagyszerű programok várják a látogatókat.

Vincze Bence

A fiatal virágkötők versenyének témája ezúttal az álomesküvő lesz. Szombaton 10 órakor kihirdetik a verseny győzteseit, ezt követően V. Németh Zsolt hungarikumokért felelős államtitkár nyitja meg a kiállítást. 14 órakor divatbemutató kezdődik, utána az Oladi Szentháromság Vegyeskar, majd a FittAerobik Egyesület lép színpadra, fél négytől virágkötészeti bemutatón vehetnek részt az érdeklődők.

Vasárnap 14 órakor divatbemutatót lesz, majd a FittAerobik Egyesület tagjai és a Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola diákjai lépnek színpadra.

A kiállítást szombaton 10-től 18 óráig, vasárnap 9-től 18 óráig lehet megtekinteni. A belépés díjtalan, sőt, minden látogatónak ajándék virággal kedveskednek a rendezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!