Szombathely

2015.07.15. 15:22

Iskolai karbantartás a Gothard Jenő Általános Iskolában

Szombathely – Már javában tartanak a nyári felújítási munkálatok a Gothard Jenő Általános Iskolában.

Az intézmény folyosóinak és lépcsőházának kifestése már be is fejeződött. Jelenleg az utolsó, földszinti vizesblokkokon dolgoznak a munkások.

– A bontási munkálatokat az elmúlt héten megkezdték, jelenleg a gépészeti alapszerelések zajlanak, burkolati munkák vannak hátra, szerelvényezések, festések. Kulturált, higiénikus környezetben várhatjuk a gyerekeket szeptemberben – tájékoztatott Mándl Józsefné, a Gothard-iskola igazgatója. A munkálatok értéke mintegy 10 millió forint. A további tervek között szerepel az iskola udvarának rendezése, padok telepítése, amivel komfortosabbá válhatna a tér a gyerekek számára. Az általános nyári karbantartást a Szombathelyi Köznevelési GAMESZ munkatársai végzik. Imréné Erényi Katalin, a GAMESZ igazgatója elmondta: 14 szakmunkásuk nyolc szakmában dolgozik, és ahol szükséges, ott kijavítják a hibákat. Az általános karbantartási munkálatok minden érintett intézményben hozzávetőlegesen egy hetet vesznek igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!