Szombathely

2013.05.01. 12:51

Jobbik: szemléletváltás és hatékonyabb menedzselés

Szombathely - Jobbikos képviselők tartottak kedden sajtótájékoztatót a Haladás épületénél. Átláthatóbb gazdálkodást és tisztességes klubvezetést követeltek.

Bajdó Bettina

A Haladás VSE eredményes jövőjének érdekében szemléletváltásra és hatékonyabb klubmenedzselésre van szükség - kezdte sajtótájékoztatóját Balassa Péter, a helyi, és Rába Kálmán, a megyei közgyűlés jobbikos képviselője.

A két képviselő februárban, az egyesület tisztújító ülése után hívta fel a figyelmet, hogy az új vezetőség nem biztos, hogy alkalmas a feladatára.

Rába Kálmán  hangsúlyozta: céljuk továbbra is a klub zavartalan működéséhez szükséges feltételek megteremtésének elősegítése.

Balassa Péter kiemelte: az idő múlása ismét őket  igazolta, mivel a napokban  újra kikapcsolták a villanyt. A politikust  érdekelte az is,  hogy míg a Haladás ilyen súlyos anyagi gondokkal küzd, addig a klubvezetők  felveszik-e havi illetményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!