Szombathely

2015.06.11. 18:32

Jók között a legjobbak - Országos díjakat szerzett diákokat köszöntött a polgármester Szombathelyen

A 2014-2015-ös tanévben az országos tanulmányi versenyeken kimagasló eredményt elért tanulókat és az őket felkészítő szaktanárokat jutalmazta csütörtökön délután dr. Puskás Tivadar polgármester.

Némethy Mária

- Szombathely jövője biztosítva van, itt most együtt láthatjuk azokat a fiatalakat, a jók között a legjobbakat, akik Szombathely következő időszakában kimagasló szellemi produktumokat képesek majd létrehozni, és ezért úgy gondolom, hogy a város biztonsággal állhat a lábán, mert ilyen teljesítményre képes az itt élő fiatal generáció.

Fotó: Unger Tamás

Ezekkel a szavakkal köszöntötte dr. Puskás Tivadar,  Szombathely  polgármestere  csütörtökön délután a városháza házasságkötő termében azokat a diákokat, akik egyéni, közlönyben meghirdetett országos versenyeken első, második vagy harmadik helyezést értek el. Az őket elkísérő tanárokhoz, szülőkhöz fordulva azt mondta a polgármester:

- Annál nagyobb öröm nincs, mint amikor a tanítvány arat sikert, mert a világ legjobb öröme azt átélni, amikor gyermekeink produkálnak kimagasló teljesítményt.

Összesen 45 diák vehetett át jutalmat, díszoklevelet az ünnepségen - felkészítő tanáraikkal együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!