Szombathely

2009.06.17. 02:24

Kisbabák is jártak a Jeli Arborétumban

Bük-Jeli - Május végén ötven fő indult a településről, 5 hónapostól a nagymama korúakig, a jeli arborétum meghódítására.

Tersztyánszky Krisztina

A büki baba-mama klubnak régi bevált szokása, hogy ha valahova kirándulnak, magukkal viszik a legkisebbeket is. Jártak már így a veszprémi állatkertben, most májusban pedig a jeli arborétumba látogattak.

Ragyogó időben indultak el a turisták a kis ösvényeken. Ki sétálva, ki szaladva, ki babakocsiban ülve. Szívták a friss levegőt, csodálták a színes virágokat, hallgatták a csendet. Félúton megpihentek a játszótéren, birtokba véve a homokozót, a hintákat, csúszdákat, futottak a pillangók után, megfigyelték a szorgos hangyák életét, békát kerestek a tóparton, szitakötőket csodáltak. A Hétforráshoz érve a forrásvízben hűsítette le magát a csoport, majd a természet formálta dombon másztak, fák gyökerein kúsztak.

Miután elköltötték az ebédjüket, visszaindultak. Egy új közösségi élménnyel gazdagabban, kellemesen elfáradva érkeztek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!