Szombathely

2014.12.03. 15:55

Legyünk mi az Aranyhíd karácsonyi angyalai!

Szombathely - Segítsünk együtt az Aranyhíd központba járó, sérült gyerekeknek: az idén az őket támogató alapítvány számára szervezünk gyűjtést.

Nagy Ildikó

Annak, aki életében először lép be az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ Dózsa György utcai épületébe, egészen biztosan összeszorul a torka, aztán meg a szíve. Mert Halmosi Barbara olyan kedvesen mosolyog, az első osztályos Zsuzsics Armandó olyan erővel öleli át a nyakunkat, a két Vida és Zséder Attila pedig olyan boldogan próbálgatja fotóriporterünk fényképezőgépét, mintha már ezer éve ismernénk egymást.

Lakics István és Zséder Attila Zsuzsics Armandónak segítenek a kiszállásnál. István nem csak vezeti, gyakran szereli is a régi buszt (Fotó: Unger Tamás)

Az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ iskolájába 320 sajátos nevelési igényű diák jár: vannak köztük mozgás- és érzékszervi sérültek, autisták, tanulásban akadályozott és halmozottan sérült gyerekek. A Pannon Lapok Társasága és a Vas Népe szerkesztősége az idén úgy döntött, hogy szokásos év végi, jótékonysági akciójával az Aranyhíd Napház Alapítványát támogatja, és ehhez kérjük olvasóink segítségét: aki teheti, bármilyen kis összeggel segítse az alapítványt, hogy szebbé tegyük az Aranyhídba járó gyerekek ünnepét, és megkönnyítsük a hétköznapjaikat. Sok mindenre lenne szükségük: a legfontosabb, hogy a régi, tizenöt éves kisbuszukat egy jobb állapotú, használtra tudják cserélni, de a gyerekek fejlesztéséhez szükséges eszközöknek is nagyon örülnének.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy segítsenek, legyünk mi az Aranyhíd karácsonyi angyalai. Felajánlásaikat az MKB-nál vezetett 10300002-10583135-49020102 számú számlára fizethetik be. Köszönjük!

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

Olvasóink felajánlásait a következő bankszámla-számra várjuk:

10300002-10583135-49020102

Közlemény: Adomány




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!