Szombathely

2014.08.20. 14:15

Már áll a karneváli pavilonunk, várjuk olvasóinkat

Szombathely - Már áll a karneváli pavilonunk, csütörtöktől egészen vasárnapig várjuk olvasóinkat a Savaria Történelmi Karneválon.

Farkas Eszter

Zergi Borbála fotós kollégánk is kint lesz a Vas Népe pavilonnál. Fotó: Szendi Péter

Számos meglepetéssel várjuk olvasóinkat a Savaria Történelmi Karneválon: az érdeklődők betekinthetnek a lapkészítés rejtelmeibe, bárki ismerkedhet, beszélgethet kollégáinkkal, lelkesen keressük majd az idei karnevál arcát, a gyerekeknek pedig érdemes lesz jelmezben érkezniük a standunkhoz, ha szeretnének az újság címlapján szerepelni.

A karneváli Vas Népe pavilont már vasárnap felállították. Itt a rendezvény minden napján 18 óráig várjuk olvasóinkat. A Savaria Történelmi Karnevál eseményeiről óráról órára tudósítunk honlapunkon, a VAOL.HU portálon, itt is érdemes lesz nyomon követni minket.

Karneváli pavilonunkat megtalálhatják az információs pavilon mögött a Fő téren csütörtöktől.

 

Szombathely - Az érdeklődők és olvasóink egész hétvégén találkozhatnak a szerkesztőség tógás tagjaival a Vas Népe karneváli standján a szombathelyi Fő téren, ahol a gyerekek szerepelhetnek játékos címlapunkon is. Csütörtökön többek között Sziva Béla és Boros Patrícia várta a látogatókat (Fotó: Pukler Sándor)

Kapcsolódó cikkek:

Szombathely - A karnevál idején, csütörtökön és pénteken kivételesen a Püspöki Palota is megtekinthető lesz. Mivel két évvel ezelőtt nagy volt az érdeklődés, dr. Veres András megyéspüspök ismét megengedte a látogatást.

Augusztus 21-én, csütörtökön veszi kezdetét a 15. Savária Történelmi Karnevál. A programsorozat ideje alatt a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakemberei huszonnégy órás szolgálatban ügyelnek a látogatók biztonságára.

Szombathely - A belváros több utcájába nem lehet már behajtani a csütörtökön kezdődő Savaria Történelmi Karnevál miatt.

Izgatottan készül a Vas Népe szerkesztősége a Savaria Történelmi Karneválra. Az eseményen – az idei évben először – olvasóink megtalálják majd lapunk standját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!