Szombathely

2014.08.25. 17:55

Már takarítanak a belvárosban

Szombathely - Véget ért a 15. Savaria Történelmi Karnevál. A négy napos mulatság után elkezdtek rendet rakni a belvárosban, az útlezárásokat folyamatosan oldják fel.

Farkas Eszter

Elkezdték a belváros takarítását a négynapos Savaria Történelmi Karnevál után. A lelátókat, az árusok standjait és a látványelemeket is bontottál már hétfőn délelőtt. A forgalomkorlátozásokat is folyamatosan oldják fel.

Az elmúlt négy napban  óráról órára beszámoltunk a karnevál eseményeiről, fotósaink 1200 képet készítettek a rendezvény alatt.

Elkezdték a belváros takarítását a négynapos Savaria Történelmi Karnevál után. A szervezők egyébként az idei évben örömmel tapasztalták, hogy környezettudatosabbak voltak a karneválozók. A takarító személyzet benyomása szerint kevesebb hulladék volt, mint az elmúlt években. A lelátókat, az árusok standjait és a látvány-elemeket is bontottál már hétfőn délelőtt.

A forgalomkorlátozásokat is folyamatosan oldják fel, már lehet közlekedni a Wesselényi Miklós utcának a Szent Márton utca és a Savaria tér közötti szakaszán, valamint a Thököly Imre utcának az Isis parkoló és a Gyöngyös híd közötti szakaszán, a II. Rákóczi Ferenc utcának a Thököly utca és a Batthyány tér közötti szakaszán, a Bejczy István utcában, a Kossuth Lajos utcának a Helefe Menyhért utca és a Bejczy István utca közötti részén, az Aréna utcának a Thököly Imre utca és az Aréna utca 8. szám közötti útszakaszon.

A város bizonyos pontjain ma még nem lehet autóval közlekedni. Este 20 órától a Zrínyi Ilona utcának a Mátyás király út és a Hunyadi János út közötti szakaszát azonban már birtokba vehetik az autósok. Szerda este 20 órától pedig a Thököly Imre utcának a Mátyás király úti körforgalom és a Hunyadi János út közötti szakaszát, a Kossuth Lajos utca és az azt keresztező Hefele Menyhért utcát, valamint a Király utca és a Savaria tér közötti útszakaszt is megnyitják a forgalom előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!