Szombathely

2014.06.13. 12:16

Marton Zsolt visszavonul

Szombathely - Marton Zsolt, Szombathely jelenlegi alpolgármestere közösségi oldalán tudatta: nem indul a következő választásokon.

A szombathelyi alpolgármester két órája posztolta a következő szöveget Facebook oldalán:

"Kedves Ismerőseim!

Csak, hogy első kézből tudjátok, ezért megsúgom itt Nektek, hogy a következő öt esztendőben - kilépve a politika első frontjából - a nyilvánosság egy legalább ennyire érdekes mezsgyéjén foglak fárasztani, de semmiképpen nem untatni Benneteket. Nagy lelkesedéssel, és töretlen kitartással.

Köszönet a támogatásért, a kritikákért s a tanácsokért. Külön köszönet Kámonnak, Herénynek és a Minerva lakótelepnek, akikkel közösen nagy sikereket értünk el.

Köszönet Szombathelynek az elmúlt 14 évért, ami alatt bejárhattam a közélet rögös útjának szinte minden szegletét. Remélem, nem nyom nélkül.

Az októberi választásig természetesen ellátom feladataimat, de a nyári szünet után hamarosan visszatérek egy merőben új, s annál izgalmasabb szerepben :))) "

Barátsággal:

Marton Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!