Szombathely

2016.12.26. 19:29

Mosolymaraton Szombathelyen

Szombathely - A Frisss Média évek óta fontosnak tartja, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével azokon segítsen, akik igazán rászorulnak.

Vas Népe

Idén két héten keresztül várta a rádió a felajánlásokat és a játékokat a gencsi Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakói számára. Hallgatóik és az olvasók lelkes segítsége révén annyi ajándék gyűlt össze, hogy két fordulóval három autót pakoltak tele karácsonyi ajándékokkal.

Fotó: Hornyák Emőke

A Friss Média külön köszöni azoknak, akik a játékok mellett pénzadománnyal is kedveskedtek. Többen többször is hoztak be meglepetést, a legtöbben külön megnevezve, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak szánják.

A Mosolymaraton utolsó napján  kiszállították  a gyerekeknek  az ajándékokat, a bejgliket, valamint egy feldíszített fenyőfát a hozzá való díszekkel. További négy szerencsés hallgatónak szintén nem kellett bajlódnia a karácsonyfavásárlással, mert őket is megajándékozták, kaptak hozzá díszeket és karácsonyfatartót is. Egy mázlista hallgató pedig megnyerte a Mosolymaraton fődíját, egy iPhone 7-es telefont.

A Mosolymaraton zárónapján dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője is meglátogatta a gencsi gyermekotthon lakóit, és karácsonyi ajándékkal kedveskedett nekik. Később meghallgatta a gyerekek által előadott karácsonyi verseket és énekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!