Szombathely

2014.10.02. 15:27

Mozgáspont az uszodánál

Szombathely - A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos hallgatói állnak annak az új kezdeményezésnek az élén, melynek köszönhetően tovább bővültek Szombathelyen a szabadidősport lehetőségei.

 

Az úgynevezett “mozgásponton” ezentúl minden kedden és csütörtökön 17 és 17.30 óra között várják a kikapcsolódni, sportolni vágyókat. A téli időszakban a fedett uszoda előtt lesznek azok a foglalkozások, melyekbe -  kortól és nemtől függetlenül - bárki bekapcsolódhat. A tervek szerint tavasszal viszont költözni fog a “mozgáspont”, mégpedig a Csónakázótó partján lévő szabadtéri fitneszparkba. A félórás programok során az egyetemi hallgatók bemutatják a gyakorlatokat és segítenek bárkinek, aki mozogni szeretne, akár elméleti kérdések megválaszolásával is.

A "mozgáspont” mindenki előtt nyitva áll, ugyanis a cél egyértelműen az, hogy megmutassák: sportolni a szabad levegőn, ráadásul társaságban sokkal egészségesebb és szórakoztatóbb, mint mondjuk otthon a lakásban egyedül tekerni egy szobakerékpárt.

Fotók: Médiaközpont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!