Szombathely

2015.03.25. 19:04

Negyed század van a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület mögött

Szombathely - A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület szerda délután ünnepelte egyesületi formává alakulásának 25. évfordulóját.

A küldöttgyűléssel egybekötött jubileumi ünnepséget a Megyeháza dísztermében tartották. A negyedszázados jubileumot ünneplő egyesületet Vizi E. Szilveszter kétszeres Széchenyi-díjas orvos, egyetemi tanár, a TIT elnöke; Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke; valamint dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere köszöntötte.

Vizi E. Szilveszter és Banga Lajos.

Vizi E. Szilveszter köszöntőjében elmondta, hogy a TIT Vas megyei egyesületének az elmúlt években végzett tevékenysége különösképpen hatékony és példaértékű. Külön kiemelte Banga Lajosnak, a Vas megyei TIT leköszönő elnökének eddig végzett áldozatos munkáját.

A jubileumi ünnepségen Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke – elismerve eddigi tevékenységüket – oklevelet adott át a negyedszázados évfordulóját ünneplő egyesület képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!